Inregistrare pentru a deveni membru.

Membru SRCMIG
Perioada de valabilitate a calității de membru în urma plățiii taxei anuale de membru este de 1 an calendaristic, pana la 31 decembrie anul curent. Va rugam sa confirmati plata printr-un e-mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Taxele de membru SRCMIG nu sunt rambursabile.

Taxele de participare la evenimente sunt rambursabile pana la 7 zile inaintea inceperii evenimentului, printr-o solicitare scrisa sau e-mail.
Pentru participarea la evenimente, veti primi prin e-mail un link sau cod de acces in maximum 24h de la data primirii platii.
Valoarea taxelor de participare este stabilită de asociație.

Pentru a deveni membru al SRCMIG taxa se poate plati si prin transfer bancar in contul SRCMIG de la BCR-IBAN RO59RNCB0072129756830001

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Pe extrasul de cont al titularului de card, tranzactia cu cardul va aparea cu numele SRCMIG. 
Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.